Schrijf uw reactie in ons gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht in te vullen.
Uw emailadres is niet zichtbaar voor anderen.
36 entries.
Anne Anne from Lier wrote on 20 August 2017 at 10:59
Eind oktober komt een vriend van ons -een IJslandse visser- naar België. Hij wil dolgraag paardenvissers aan het werk zien en praten met een paardenvisser (hij spreekt Engels). Zondag 29 oktober zijn we in Oostduinkerke. Is er een mogelijkheid om die dag een demonstratie te reserveren en even te praten met een paardenvisser? Indien enkel voor groepen, kan ik wel enkele vrienden optrommelen. Geef gerust jullie prijs. Alvast heel erg bedankt voor jullie reactie!
Linda Van der Perren Linda Van der Perren from Dilbeek wrote on 27 July 2017 at 18:34
Ieder jaar geniet ik van jullie demonstraties, het is werkelijk genieten. Graag had ik geweten of er dit jaar ook nog paëlla gemaakt wordt op de dijk. JUllie mogen mij altijd een mailtje sturen
Olivia Vandenberghe Olivia Vandenberghe from Steenhuffel wrote on 13 June 2017 at 21:37
Ik ben oorspronkelijk van Oostduinkerke, nog meegedanst bij de garnaaltjes, echter door scheiding ouders verhuisd...maar mijn roots blijven...wij komen met 8 volwassenen het weekend van 19 januari naar Oostduinkerke en zouden heel graag met z'n allen in zee gaan met een paardenvisser. Wie zit dit zitten op zaterdag 20 of zondag 21 januari? Stuur gerust jullie mogelijkheden en prijs door. Alvast bedankt voor een reactive. Groetjes Olivia
martin claeys martin claeys from brugge wrote on 6 May 2017 at 12:30
Op welke manier kunnen we meer info krijgen en reserveren met een groep van +-25 personen om het "garnalenvangen met de paardenvissers" te organiseren. Datum 17, 18, of 19 juli? Prijs en mogelijkheid aub. Martin Claeys, Brieversweg 365, 8310 Sint Kruis. Vereniging "Male waar wij wonen"
lieve lieve from frankrijk wrote on 5 February 2017 at 21:30
dag, wij komen met leerlingen 3 weken naar belgie vanaf 5 maart tot eind maard is de crevettenvangst met paarden reeds te bezichtigen met dank lieve
Steven Steven from Antwerpen wrote on 9 January 2017 at 23:10
Weten jullie waar je nog zo'n typische visserssjaal kan kopen ?
Vera Vera from Zemst wrote on 5 December 2016 at 15:34
Ons trekpaard moet binnenkort weg wegens plaatsgebrek. Hebben jullie interesse? Gratis, en ik zou het liever niet laten inslapen, braaf en sterk Ardeens trekpaard.
Suzy Van Erum Suzy Van Erum from OOSTENDE wrote on 2 December 2016 at 09:32
Beste paardenvissers, ik heb een foto ingestuurd van een paardenvisser (Gunther Van bleu) voor de natuurfotowedstrijd 2016 en de foto is geselecteerd bij de finalisten. Ik heb een enorme bewondering voor dit cultureel erfgoed en was heel blij dat ik met Gunther mee mocht op een vroege ochtend in september 2015 waar ik de finale foto kon maken. Indien jullie willen stemmen op mijn foto kan dat op http://fotowedstrijd.natuurpunt.be/voting stem door op de foto (foto van paardenvisser die in zee gaat met veel meeuwen rond zich ) in detail te klikken en dan te stemmen ik kan zo de publieksprijs winnen en dit zou ook een eerbetoon zijn aan de paardenvissers. Indien ik zou winnen schenk in de prijs integraal aan de paardenvissers. Alvast bedankt om te stemmen.
Wendy Desair Wendy Desair from Zonhoven wrote on 11 November 2016 at 19:59
Op welke manier kunnen we meer info krijgen om als groep een activiteit garnalenvangen met de paardenvissers te plannen?
DEPUYDT Paul DEPUYDT Paul from Oostende wrote on 20 September 2016 at 13:08
Eeen mooi voordracht ondersteund met een 'powerpoint' presentatie opgesmukt met enkele video's zou leuk zijn!
Pascal Roofthooft Pascal Roofthooft from Berchem ( Antwerpen ) wrote on 15 August 2016 at 20:15
Beste garnalenvissers, Graag bleven wij graag op de hoogte van toekomstige evenementen !!! Hartelijk dank !
Van Hecke Van Hecke from Lovendegem wrote on 4 August 2016 at 18:52
Beste paardenvissers Is er mogelijkheid interactief met de paarden om te gaan, met jullie op de rug van het paard mee te vissen ? Vriendelijke groet Veel succes met het verderzetten van dit wondermooie erfgoed !
Pieter Pieter from Antwerpen wrote on 4 July 2016 at 19:21
Half juli komen we weer naar zee ! Pieter kijkt er al naar uit om Jorka en Blondie terug te zien ! Hopelijk zijn er dit jaar meer garnalen.Een heerlijk fris pintje in "De zoete inval" hoort er altijd bij. Groetjes van ons allen aan Bernard, Gregory en Xavier .
STRUZIK STRUZIK from Namur wrote on 22 June 2016 at 11:39
Hello, please check this feature on Horseback fishermen http://www.simplyhuman.be/travel/north-sea/ All the best! François
Hugo DERO Hugo DERO from Oostduinkerke wrote on 4 May 2016 at 22:23
Men bemerkt dat er nieuw en jong bloed bij de paardenvissers gekomen is. Proficiat met de nieuwe site.
Jurgen De Klerck | XenaNet Jurgen De Klerck | XenaNet from Koksijde wrote on 3 May 2016 at 17:44
Vernieuwde website "paardevissers.be" online!