Schrijf uw reactie in ons gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht in te vullen.
Uw emailadres is niet zichtbaar voor anderen.
35 entries.
Linda Van der Perren Linda Van der Perren uit Dilbeek schreef op 27 juli 2017 om 18:34:
Ieder jaar geniet ik van jullie demonstraties, het is werkelijk genieten. Graag had ik geweten of er dit jaar ook nog paëlla gemaakt wordt op de dijk. JUllie mogen mij altijd een mailtje sturen
Olivia Vandenberghe Olivia Vandenberghe uit Steenhuffel schreef op 13 juni 2017 om 21:37:
Ik ben oorspronkelijk van Oostduinkerke, nog meegedanst bij de garnaaltjes, echter door scheiding ouders verhuisd...maar mijn roots blijven...wij komen met 8 volwassenen het weekend van 19 januari naar Oostduinkerke en zouden heel graag met z'n allen in zee gaan met een paardenvisser. Wie zit dit zitten op zaterdag 20 of zondag 21 januari? Stuur gerust jullie mogelijkheden en prijs door. Alvast bedankt voor een reactive. Groetjes Olivia
martin claeys martin claeys uit brugge schreef op 6 mei 2017 om 12:30:
Op welke manier kunnen we meer info krijgen en reserveren met een groep van +-25 personen om het "garnalenvangen met de paardenvissers" te organiseren. Datum 17, 18, of 19 juli? Prijs en mogelijkheid aub. Martin Claeys, Brieversweg 365, 8310 Sint Kruis. Vereniging "Male waar wij wonen"
lieve lieve uit frankrijk schreef op 5 februari 2017 om 21:30:
dag, wij komen met leerlingen 3 weken naar belgie vanaf 5 maart tot eind maard is de crevettenvangst met paarden reeds te bezichtigen met dank lieve
Steven Steven uit Antwerpen schreef op 9 januari 2017 om 23:10:
Weten jullie waar je nog zo'n typische visserssjaal kan kopen ?
Vera Vera uit Zemst schreef op 5 december 2016 om 15:34:
Ons trekpaard moet binnenkort weg wegens plaatsgebrek. Hebben jullie interesse? Gratis, en ik zou het liever niet laten inslapen, braaf en sterk Ardeens trekpaard.
Suzy Van Erum Suzy Van Erum uit OOSTENDE schreef op 2 december 2016 om 09:32:
Beste paardenvissers, ik heb een foto ingestuurd van een paardenvisser (Gunther Van bleu) voor de natuurfotowedstrijd 2016 en de foto is geselecteerd bij de finalisten. Ik heb een enorme bewondering voor dit cultureel erfgoed en was heel blij dat ik met Gunther mee mocht op een vroege ochtend in september 2015 waar ik de finale foto kon maken. Indien jullie willen stemmen op mijn foto kan dat op http://fotowedstrijd.natuurpunt.be/voting stem door op de foto (foto van paardenvisser die in zee gaat met veel meeuwen rond zich ) in detail te klikken en dan te stemmen ik kan zo de publieksprijs winnen en dit zou ook een eerbetoon zijn aan de paardenvissers. Indien ik zou winnen schenk in de prijs integraal aan de paardenvissers. Alvast bedankt om te stemmen.
Wendy Desair Wendy Desair uit Zonhoven schreef op 11 november 2016 om 19:59:
Op welke manier kunnen we meer info krijgen om als groep een activiteit garnalenvangen met de paardenvissers te plannen?
DEPUYDT Paul DEPUYDT Paul uit Oostende schreef op 20 september 2016 om 13:08:
Eeen mooi voordracht ondersteund met een 'powerpoint' presentatie opgesmukt met enkele video's zou leuk zijn!
Pascal Roofthooft Pascal Roofthooft uit Berchem ( Antwerpen ) schreef op 15 augustus 2016 om 20:15:
Beste garnalenvissers, Graag bleven wij graag op de hoogte van toekomstige evenementen !!! Hartelijk dank !
Van Hecke Van Hecke uit Lovendegem schreef op 4 augustus 2016 om 18:52:
Beste paardenvissers Is er mogelijkheid interactief met de paarden om te gaan, met jullie op de rug van het paard mee te vissen ? Vriendelijke groet Veel succes met het verderzetten van dit wondermooie erfgoed !
Pieter Pieter uit Antwerpen schreef op 4 juli 2016 om 19:21:
Half juli komen we weer naar zee ! Pieter kijkt er al naar uit om Jorka en Blondie terug te zien ! Hopelijk zijn er dit jaar meer garnalen.Een heerlijk fris pintje in "De zoete inval" hoort er altijd bij. Groetjes van ons allen aan Bernard, Gregory en Xavier .
STRUZIK STRUZIK uit Namur schreef op 22 juni 2016 om 11:39:
Hello, please check this feature on Horseback fishermen http://www.simplyhuman.be/travel/north-sea/ All the best! François
Hugo DERO Hugo DERO uit Oostduinkerke schreef op 4 mei 2016 om 22:23:
Men bemerkt dat er nieuw en jong bloed bij de paardenvissers gekomen is. Proficiat met de nieuwe site.
Jurgen De Klerck | XenaNet Jurgen De Klerck | XenaNet uit Koksijde schreef op 3 mei 2016 om 17:44:
Vernieuwde website "paardevissers.be" online!